21 Hadiah Untuk Perempuan Yang Buatkan Girlfriend dan Isteri Suka

hadiah untuk perempuan

Setiap kali birthday isteri ataupun teman wanita semakin dekat, pasti ramai lelaki di luar sana yang pening berfikir apa hadiah untuk perempuan, bukan? 

Jangan risau! Nak cari hadiah untuk kaum wanita ini senang sahaja sebab banyak benda yang boleh dijadikan hadiah. Hadiah simple pun boleh buat mereka happy!

Yang penting, ianya kena ikhlas dan bermakna. Jangan bagi hadiah sebab terpaksa pula sebab tak nak si dia merajuk. Tak baik tau!

Berikut kami kongsikan 21 jenis hadiah untuk perempuan yang anda boleh rujuk bila nak membeli nanti. Sudah tentu si dia akan cair dan suka pemberian anda. 

1.Beg Tangan

hadiah untuk perempuan

Beg tangan merupakan salah satu benda penting bagi kaum wanita. Satu beg tangan takkan pernah cukup.

Anda boleh tambahkan koleksi mereka dengan memberi hadiah beg tangan. Pasti mereka akan suka!

Anda boleh shopping beg tangan wanita secara online. Di Sarah Asyraf, terdapat pelbagai jenis pilihan beg beg tangan yang cantik dengan harga yang amat berbaloi.   

Daripada beg tangan untuk aktiviti harian, sehinggalah beg untuk ke pejabat, semuanya ada dan semuanya ada di Sarah Asyraf.   Bukan itu sahaja, semua rekaan beg yang ditawarkan amatlah menarik dan up-to-date dengan trend semasa.

2. Dusty Bag

hadiah untuk perempuan

Jika teman wanita atau isteri anda seorang yang simple dan sangat memerlukan beg untuk menyimpan telekung, anda boleh belikan Legacy Fashionista Dusty Bag edisi terhad ni. 

3. Sling bag

hadiah untuk perempuan

Selain dari beg tangan, anda juga boleh belikan sling bag untuk si dia. Sling bag ni tengah trend sekarang! Barulah si dia boleh bergaya mengikut fashion semasa.

4. Tote Bag

hadiah untuk perempuan

Kalau isteri atau teman wanita anda seorang yang bekerjaya ataupun masih lagi belajar, Tote bag ni adalah pilihan yang bagus.

Si dia boleh membawa barang-barang penting hanya dengan menggunakan satu bag sahaja kerana beg tote ini mempunyai ruang yang besar. Si dia pasti akan menghargai anda.

5. Beg Tote 2 in 1

hadiah untuk perempuan

Jika anda lihat dompet teman wanita atau isteri anda lusuh ataupun si dia sering menggunakan dompet yang sama, anda boleh hadiahkan beg tote 2 dalam 1 ni.

Bukan hanya dapat dompet, dapat extra beg tote tau! Dapat dua hadiah dalam satu masa! Si dia pasti gembira! 

6.Tudung

hadiah untuk perempuan

Satu lagi benda penting bagi kaum perempuan bertudung yang tak pernah cukup satu tentulah tudung! Macam-macam trend di pasaran sekarang yang anda boleh pilih untuk si dia.

7.Cincin

hadiah untuk perempuan

Perempuan mana yang tak suka kalau dapat cincin kan? Pasti si dia tak dapat tidur malam kalau dapat ni sebagai hadiah!

8. Rantai Leher

hadiah untuk perempuan

Memakai aksesori rantai tengah trend sekarang ni. Ini merupakan idea yang menarik.

9. Kasut 

hadiah untuk perempuan

Macam-macam jenis kasut yang anda boleh pilih untuk dijadikan sebagai hadiah. Jika si dia memerlukan kasut santai anda boleh belikan sneakers atau sandal.

10. Alat Solek

hadiah untuk perempuan

Bukan perempuanlah kalau tak suka alat solek kan! Lagi-lagi kalau si dia banyak majlis yang perlu dihadiri. 

11. Jam 

hadiah untuk perempuan

Pemberian seperti ini pasti dihargai oleh pasangan anda. Pasti dia akan mengenangkan anda pada setiap masa.

12.Minyak Wangi

hadiah untuk perempuan

Pernahkah anda dengar tentang wangian akan mengingatkan kita kepada seseorang? Hadiahkan satu untuk teman wanita atau isteri anda!

13. Bunga

hadiah untuk perempuan

Sejambak bunga pasti dapat menawan dan mencairkan hati teman wanita atau isteri anda. Tak jadi si dia nak merajuk!

14. Fitness Tracker

hadiah untuk perempuan

Pasangan anda suka aktiviti-aktiviti lasak atau pun bersukan? Apa kata anda hadiahkan fitness tracker ni? Ianya akan membantu pasangan anda dalam merekodkan aktiviti nya.

15. Pelitup Muka

hadiah untuk perempuan

Face masks sangat lah penting pada waktu pandemik ni. Apa kata anda belikan ni sebagai hadiah? Dia pasti akan berasa seperti anda risau akan kesihatannya.

16. Camera

hadiah untuk perempuan

Jika hobi teman wanita atau isteri anda adalah fotografi, idea ini adalah sangat sesuai untuk anda pilih!

17. Coklat

Benda yang paling mudah untuk anda pujuk pasangan anda yang sedang merajuk sudah tentulah dengan coklat. Coklat dapat membantu menyelesaikan masalah anda!

18. Buku

hadiah untuk perempuan

Isteri atau teman wanita anda seorang ulat buku? Sudah tentu dia gembira dengan pilihan ini.

19. Gajet

hadiah untuk perempuan

Cuba anda check gajet pasangan anda seperti telefon bimbit? Adakah si dia sudah menggunakannya terlalu lama? Ataupun ada fungsi yang dah rosak? Pasti dia gembira dengan pilihan ni!

20.Air Fryer

hadiah untuk perempuan

Air fryer ini akan memudahkan kerja pasangan anda di dapur!

21.Robot Vacuum

hadiah untuk perempuan

Kaum wanita pasti suka robot vacuum ni sebab ianya dapat meringankan kerja-kerja rumah kerana hilang satu beban!

Banyakkan barang-barang yang anda boleh pilih untuk hadiahkan kepada kaum wanita! Ianya akan jadi lebih bermakna jika ianya daripada anda!

Bukan sahaja ianya boleh digunakan untuk hadiah hari jadi ataupun hadiah anniversary, ianya juga boleh dijadikan hadiah untuk perempuan merajuk.

Tips-tips di atas juga boleh digunakan sebagai hadiah untuk perempuan muslimah juga

Sekiranya anda mencari hadiah yang berupa beg untuk dijadikan hadiah untuk teman wanita atau pun isteri, anda boleh tengok melayari  SarahAsyraf.com.

SarahAsyraf.com menawarkan pelbagai jenis beg tangan yang berkualiti dengan harga yang berpatutan. Bukan itu saja, mereka juga selalu menawarkan promosi untuk pembeli.

Adalah mudah untuk pembeli berurusan dengan SarahAsyraf.com kerana mereka juga menawarkan servis online shopping yang pantas dan efisyen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *